gabrielkas

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Co sa deje...

Uz mi prišlo pár spráav, že co je nove, co sa deje a pod. Tak sa ozyvam a skusim zhrnut udalosti poslednych dni (ako som s hrozou zistila, takmer dvoch mesiacov!)

Takze...uvažujem o tom, čo všetko sa stalo. Určite toho bolo dosť....ale je ťažké spomenúť si na to všetko s odstupom času. No za pokus to stojí...

Ako už mnohí z blogerov zistili, oslávila som svoje meniny. A dokonca, aj narodeniny.  Joooj, tridsiatka sa chtiac-nechtiac blíži a ja mám z toho občas hrôzu. Chcela by som toho za sebou vidieť viac. Teda, možno ani nejde o množstvo, ale...jednoducho mam o doslova par+1 rok 30, a co mam?

Mam skončenú vysokú školu. Relativne fajn prácu, aj ked platená by mohla byt lepšie. Ale zase, ked som mala možnosť vymeniť ju za lepšie finančne ohodnotenú, nemenila som. Takže asi som s ňou spokojná.

Mám kamošky, ktorých nie je veľa a ani s nimi nepreberám každý deň čo sa udialo. Ale keď  ich potrebujem, vždy sa nájdeme. Sú to svojské osôbky, o ktorých keď  sa mnohí ľudia vyjadrujú, používajú slová ako "koza", "divná", "šibnutá", pojašená...Ale ja ich beriem také aké sú a nehodnotím ich. Sú to jednoducho moje kamarátky.

Mám priateľa. Je síce nový, sme spolu zatiaľ len krátko (o tri dni pol roka), ale napĺňa ma množstvom energie, lásky a nádeje, že ešte stále je možné nájsť človeka, ktorý je tak fajn. Teda zatiaľ sa tak javí. Spolu si plánujeme budúcnosť. Takmer som napísala krásnu budúcnosť. No neviem, nebude len krásna. Bude aj náročná. Ale o tom napíšem inokedy.

No a ešte, mám skvelú rodinku. Mamu a brata. Sú fantastickí. Som rada, že niekde to niekto naplánoval tak, že sa mi ušli práve títo dvaja ľudia. Čím viac sa blíži termín môjho osamostatnenia sa, teda sťahovania k priateľovi, tým viac cítim, akí sú to vzácni ľudia a ako mi budú chybať, hoci budú len nejakých 50km odo mňa.

Zistila som, že mám toho naozaj dosť. Mám kde bývať, mám prácu, a hlavne ľudí, ktorí mi žičia a majú ma radi. Nie takou bezhlavou a slepou láskou, ktorá vás nikam neposúva. Je to taká všetkooblápajúca láska prítomná v každej sekunde života. Posúva ma dopredu. Ich dôvera,  niekedy blbé reči,  úsmevy...to všetko mám. Som šťastná a spokojná. Dokonca som na meniny dostala pohľadnicu s textom: Nech máš okolo seba vždy toľko lásky, sťastia a dobrých ľudí ako teraz. A to želám všetkým vám   

 


Čo prináša môj život... | stály odkaz

Komentáre

  1. tak
    to je nádherné... po dlhej dobe čítam pozitívny text, taký priamo zo srdca
    Ďakujem.
    publikované: 28.02.2005 16:19:55 | autor: lulla (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. tridsiatky sa neboj
    horsie bude, ked pred dverami bude styridsiatka...

    Inak som rad, podobne ako lulla, ze tu niekto pise pozitivne o svojom zivote. Ludia maju tendenciu sa stale stazovat.

    A tak by mala byt najsa odpoved na otazku ako sa mas: "Lepsie, stale lepsie." Aspon tomu telicku a mozocku, co mame vstiepime pozitivne smerovanie.
    publikované: 28.02.2005 17:24:31 | autor: dmiba (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014