gabrielkas

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Začiatok? Alebo koniec?

Ako niečo začalo...aspoň ja som si to myslela
Takže, už je to asi pol roka, čo som sama. Párkrát som sa v poslednom čase s niekým stretla. Myslím,že nám bolo spolu dobre. Obaja sme si naznačovali, že cítime teplo v sebe, čo by mohlo znamenať celkom fajn začiatok niečoho viac...ale...naznačovali...bohužiaľ, som zvyknutá, že chlap začne prvý...a to nielen naznačovať, ale že sa nejako vyjadrí...nemusí to byť vyznanie lásky, stačí len niečo povedať...My sme sa stretli v priebehu 2 mesiacov asi 5-6 krát...a nič...včera som sedela s ním 2 hodiny v aute, rozprávali sme sa a ja som celý ten čas čakala, že to nejako zvládne, že prekoná nechuť rozprávať sa o tom. Že keď poviem, že býva ďaleko a že by to bol asi problém, že aspoň povie niečo, čím by ma presvedčil, že to zvládneme, že má nejaké riešenie, na ktoré som neprišla ja...ale nie, nieč nepovedal... :-( Nechal ma o polnoci vystúpiť z auta, a ísť domov. Smutnú a sklamanú a presvedčenú, že keby mu na mne trošičku záležalo, niečo by určite povedal...ja...niekedy som mala taký pocit, že nie som pre neho len niekto...asi som sa mýlila :-( Ale som odhodlaná ísť ďalej. Tak, taký bol pre mňa večer, 21.októbra 2004.

Ja a ty | stály odkaz

Komentáre

  1. Chapem Ťa
    Prezivam nieco podobne, len s rozdielom ze mne sa to stalo pred cca 2 mesiacmi (co bolo asi 5 mesiacov po rozchode). Ja som povedal co chcem, ale ked sa ona nedokazala rozhodnut medzi priatelstvom a randenim, dosla mi trpezlivost a povedal som jej ze budeme kamarati. Zhodou okolnosti som s nou a dalsom kamoskou teraz spolubyvajuci v podnajme v trojizbovom byte. Nevedela to vtedy, nevie to teraz, ale z moje strany uz tam nie je nic viac nez priatelstvo a nikdy tam nic ine ani nebude. (Na jej skodu, kedze ja som taky dokonaly mlady muz :-)))
    publikované: 22.10.2004 10:38:13 | autor: MG (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014