gabrielkas

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Ako to naozaj myslel?

Neviem, ci som ja taka precitlivela, alebo to fakt bolo blbe...

Chystala som sa zmenit zamestnanie.

Bolo by to mimo nasho mesta, uplne ina praca...stres...nastastie moj niekolkotyzdnovy priatel vniesol do mojich stresov nieco mile...vraj mozem byvat u neho a dochadzat do prace. podotykam, ze dochadzat od neho by bolo urcite jednoduchsie ako dochadzat z miesta mojho sucasneho bydliska. Islo by asi o 1/2 hodinovu cestu rychlikom.

Potesilo ma to. A myslim, ze by to potesilo kazdu zenu, keby clovek, ktoreho mate rada navrhol nieco take, aj ked sa pozname len tri mesiace. A prave kvoli kratkemu casu, co sa pozname som to odmietla. Ale on o tom neprestal hovorit, ani ked som bola tak na polovicu rozhodnuta, ze tu novu pracu nevezmem. Tak som sa ho opytala, ci sa neboji zacat byvat s clovekom, ktoreho pozna 3 mesiace a ze preco to navrhuje.

A odpoved?

Vraj sa neboji. JA: Preco sa nebojis? ON: citim No a keby to zostalo tu, tak sa vznasam na oblaciku...ale nedalo mi a opytala som sa: Co citis? ON: Ze by to bola sranda.

BUM!!! Tma. Studeny pot. Ticho.

Rozhovor sa niesol dalej v tom duchu, ze sa chytam slovicok a ze on to tak nemyslel a ze ci sa neda spravit krok spat...Mna to boli...ved byvat s niekym sa zacina z lasky, lebo s nim chcem byt, milujem aho a myslim si, ze by bolo fajn, keby sme boli spolu aj o 10 rokov, keby sme mozno mali deti...nie preto, ze by bola sranda....Neviem co s tym...tie slova sa mi stale premielaju hlavou a ja neviem co dalej...Ozvat sa mu a vysvetlit ako mi ti ublizilo? Nechat ho nech sa ozve on, ak ma ma rad, tak to asi spravi. Prestat sa trapit,lebo to bolo nedorozumenie? Zamysliet sa nad nasim vztahom? Porozpravat sa s nim o tom, co citime a co planujeme?

Brrr...ak som zase niekomu naletela, tak sa uz asi prefackam...


Ja a ty | stály odkaz

Komentáre

  1. netrap sa
    myslim si, ze mu na tebe skutocne zalezi, pre chlapov je tazke povedat, ze chce, aby ste boli spolu, pretoze ta ma skutocne rad.. pre nich je ovela jednoduchsie povedat, ze to bude sranda.. keby mu slo len o srandu, netrval by na tom tolko..
    publikované: 03.12.2004 13:08:18 | autor: Lemy (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. Ja
    si tiež myslím, že ťa má veľmi rád a týmto to chcel len zaobaliť, aby to nemusel poriadne a nahlas povedať
    publikované: 03.12.2004 16:06:50 | autor: Ninna (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. za nas muzov
    Chlap musi dospiet aby povedal zene: "mam ta rad", vacsinou povie: "bude aspon sranda..."

    Daj nam info o jeho veku, nech si spravime nejaku tu predstavu...
    publikované: 03.12.2004 17:06:48 | autor: dmiba (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. Poznám to
    z vlastnej skúsenosti. Priateľke som povedal, že s ňou chcem bývať preto. lebo sa mi to páči a viem si to predstaviť. Povedala, že takto si to nepredstavovala. Tak som jej povedal - v inom čase - že bude pre mňa cťou s ňou bývať preto, lebo ju ľúbim. Stačila zmena slovíčok a mali ste vidieť, ako rýchlo zareagovala na ponuku.
    Áno, je pravda, že Vy ženy chcete všetko počuť povedať pekne a krásne a naozaj sa chytáte slovíčok. Už som to pochopil a viem, aké slová povedať, aby sa jej to páčilo. Vyzerá to možno ako zbabelosť, alebo vypočítavosť,keď jej hovorím to, čo ona chce počuť a tak ako to ona chce počuť, ale funguje to bez problémov. A poviem tiež, že je dosť ťažké sa to naučiť. A makoniec - čo človek neurobí pre ženu, ktorú ľúbi, no nie?!
    publikované: 03.12.2004 17:56:51 | autor: juraj (e-mail, web, neautorizovaný)
  5. Maju pravdu...
    Musim sa pridat k vacsine - naozaj asi u teba zauradovala zenska precitlivenost na slovicka tykajuce sa citov a vasho vztahu a jeho typicky muzska neschopnost ich vyjadrit. Ano, sme hlupi, sme zbabeli a neustale sa hrame na "tvrdakov" a aj ked sme po usi zalubeni zlyhame a namiesto jednoducheho "...lebo ta lubim." povieme nieco tak idiotske ako "...bude sranda." Ono sa to mozno casom podda a povie ti to co budes chciet pocut, ale ver tomu, ze to nezname, ze ta ma rad a mysli to s tebou vazne az od chvile ked to budes pocut. Fuj, to som sa rozpisal! Proste na to skus zabudnut a daj mu sancu to napravit... ;-)
    publikované: 03.12.2004 19:45:09 | autor: Rujir (e-mail, web, neautorizovaný)
  6. praca
    nasla som super stranku pre tych co hladaju pracu..... kuknite :-) http://www.praca-sk.php5.sk/
    publikované: 27.01.2011 11:02:46 | autor: janka1255 (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014